Vår fibertekniker kontrollerar ett av facken för utrustning i vårt datacenter.

Vårt datacenter

Certifierad säkerhet

Vi är certifierade för vårt systematiska säkerhetsarbete enligt standaren ISO/IEC 27001. Placerar du din data hos oss kan du känna dig trygg.

Säker placering av din data

Är din data säkert förvarad? I vårt moderna datacenter kan ni hyra plats för era servrar och datakommunikationsutrustning. Det är präglat av säkerhet, miljö, valfrihet och tillgänglighet. Det innebär att vi kan erbjuda dig en lösning utifrån era behov.

Redundans och driftsäkerhet

Vårt datacenter har även en redundant anslutning till vårt fibernät. Du och din verksamhet har tillgång till datacentret dygnet runt, alla dagar på året. Vi vill att ni ska känna er trygga när ni väljer att placera er utrustning hos oss, därför erbjuder vi hög driftsäkerhet och fysiskt skydd. Vi erbjuder även flera olika hyresalternativ och servicenivåer.

I vårt produktblad hittar du mer information om vårt datacenter. Behöver du en fullständig teknisk specifikation, kan du ta kontakt med oss, så berättar vi mer. 

Certifierade för informationssäkerhet

Vet du om att vi är certiferade för vårt systematiska säkerhetsarbete? Att vara certifierade enligt standarden ISO/IEC 27001 är ett bevis på att vi hanterar information på ett säkert sätt, där vi skyddar vår kunddata och minimerar riskerna för integritets- och säkerhetshot. Det innebär att du kan känna dig trygg när du placerar din data hos oss.